0735643299

ÎNTREȚINEREA GAZONULUI

Renovarea Gazonului.

Iarba vecinului este întotdeauna mai verde. Nu este neobișnuit ca un vecin să ne considere mai ecologici. O privire mai atentă va descoperi întotdeauna mai multe greșeli decât o simplă privire la distanță. Dar este posibil și ca vecinul să fie la curent cu trucurile pe care le putem avea pe covorul verde pe tot parcursul anului. Acum poți să-l ajungi în urmă sau chiar să-l depășești.

Astfel vei avea iarbă frumoasă tot anul.

RENOVAREA GAZONULUI FĂRĂ SĂPAT

Temperatura solului este încă bună, dar perioada uscată și caldă s-a încheiat. Iarba va avea destul timp până în vară pentru a se regenera, astfel că luna septembrie este luna potrivită pentru reînnoirea ierbii. În timpul verii, este posibil să fi dezvoltat plasturi în care iarba nu este atât de bogată pe cât doriți să fie. Cu siguranță, există pete chel.

 LEVIA GARDEN SRL vă oferă o serie de produse care vă pot ajuta să remediați aceste probleme în timp record în sezonul de toamnă timpuriu.

1. Decuparea: Tăiați iarba veche cât mai scurtă.

2. Cosirea gazonului: Pentru a aduce semințele de iarbă la sol, folosiți o mașină de aerisit iarba și împingeți-o de câteva ori de-a lungul zonei, fie longitudinal, fie pe câmp. direcții transversale.

3. Semănatul:Pulverizați semințele de iarbă longitudinal și îngrășământul de gazon transversal.

4. Greblarea: Protejați semințele de iarbă de deshidratare, vânt și păsări, astfel încât greblați un strat subțire de turbă deasupra.

5. Irigare: În primele trei săptămâni, gazonul trebuie udat de mai multe ori pe zi.

Gazonul se subțiază? Pot fi patch? Da, poate fi chiar îngroșat!

Necesitatea semănatului rezultă din subțierea asociației vegetale existente. Acest lucru poate fi cauzat de o varietate de factori, incluzând, dar fără a se limita la neglijare, irigare, irigare non-ideală sau deteriorarea gazonului, dar poate fi, de asemenea, un rezultat „intermediar” al procesului de îmbunătățire. În astfel de cazuri, plantele de iarbă care lipsesc trebuie înlocuite pentru a forma un gazon închis și rezistent.