0735643299

Grădină prietenoasă pentru câinii

Oamenii iubesc câinii, câinii adoră grădina. Dar grădina este mai puțin îndrăgită de câini. Mulți oameni spun că un câine este pentru o grădină, dar nu fiecare grădină poate găzdui un câine și, desigur,între ei există un adevărat distrugător de grădină.

Dar credeți-mă, cu câteva trucuri simple, puteți crea o grădină unde toată lumea poate trăi cot la cot în pace. Animalul dvs. de companie va putea rula liber, florile și vegetația vor scăpa, precum și nervii.

Echipa fugitivă.

Câinii sunt cunoscuți că adoră să-și extindă teritoriul desemnat și consideră că gardurile nu trebuie să-i împiedice să facă acest lucru. Așadar, dacă doriți să păstrați un câine în grădină, fără a fi necesar să urcați un lanț, asigurați-vă că gardul este suficient de înalt și, eventual, să nu urce, altfel puteți să căutați unde se află.

Securitatea este cheia. Dacă ați reușit să vă păstrați câinele în interiorul gardului, trebuie să luați în considerare și pericolele pe care le poate avea în grădină, deoarece anumite plante pot fi toxice pentru acesta. Nu sunt obișnuiți să le mănânce, dar sunt suficiente pentru a le face să mestece, iar simptomele vărsăturilor și diaree i pot veni, dar unele specii pot cauza probleme respiratorii sau circulatorii.

Amarilis, hortensie, lemn de box, iedera, leandru, lalea, tisa nu sunt recomandate pentru grădinile doggy. În plus, este o idee bună să evitați tufe spinoase și spinoase, plante, astfel încât să nu mărginiți casa de câini cu trandafiri, spinii lui Hristos și cactus. Cu toate acestea, câțiva copaci din umbră pot face o treabă bună pentru a vă menține răcoros în timpul căldurii de vară.

Sandpit pentru campioni de spade.

Nu numai că puteți proteja vegetația, ci întreaga grădină, proiectând o secțiune a grădinii în care se poate răcori și să sape liber până în China.

Nu este întâmplător că umblătorii de câini au cutii de nisip, construiește una acasă, altfel gazonul va fi ca un câmp minier.

Scăldat în toate cantitățile.

Câinele adoră apa și, în acest moment, este important ca aceștia să fie capabili să se răcească și să nu sufere de căldură. Dacă nu vrei ca iazul tău sau grădina de stâncă să fie victima câinilor, ar fi bine să acționezi mai devreme.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük