Proiectați aceste caracteristici în grădină.

Pe măsură ce timpul se încălzește, simțim o dorință din ce în ce mai mare de a scăpa de captivitatea camerei. Putem începe unele lucrări chiar acum, dar suntem chiar la timp cu planificarea grădinii. Am adunat funcții de grădină pentru a facilita planificarea.

Când planificăm o grădină, ne gândim mai întâi la cine vor fi utilizatorii grădinii. Un cuplu medieval la care au plecat deja copiii vrea să folosească grădina cu totul diferit de un cuplu tânăr cu câțiva copiii.

Unități funcționale în grădină

  • Grădina din fată
  • Gradina de legume
  • Peluza
  • Terasa pentru odihnă și plajă
  • Loc de joacă
  • Bucătărie și grătar în grădină
  • Piscină,lacuri și iazuri
  • Cărări și alei de grădină

LEVIA GARDEN SRL

Grădina din față trebuie să fie predominant de plante anuale și perene, precum copaci și arbuști. Merită să alegeți plantele, astfel încât în ​​fiecare lună să existe plante cu diferite culori și flori în grădină. În loc de thuja, care sunt mai greu de crescut, este mai bine să alegeți rase autohtone de la noi. Un gard viu frumos poate fi cultivat din tisa.Cu o grădina de roci înfloritoare se poate face insule foarte interesante.

O grădină de legume poate produce legume sănătoase și organice, fără substanțe chimice. Merită să cultivați legume într-un pat mai înalt în aceste zile, deoarece pe lângă faptul că este o agricultură mai confortabilă, te poți aștepta la cantități mai mari de legume. Ierbuțele pot fi cultivate simplu și ușor.

Pe tot parcursul anului, iarba frumoasă nu mai este un vis. Avem o mulțime de oportunități pentru a avea grijă de iarba ecologică.

Terasa pentru relaxare și plajă este centrul recreării familiei, al mesei și al divertismentului. De asemenea, funcționează ca o sufragerie de grădină. Pe lângă capacitatea de șezut și de culcare, este important să se rezolve și umbrirea.

Locul de joacă pentru copii este un loc minunat pentru a-i învăța copiilor legile naturii și pentru a iubi grădinăritul cu ei. Ceasurile petrecute în aer liber, aproape de natură, au un efect pozitiv asupra sănătății, dezvoltării lor mentale, spirituale și fizice. Cu fantezia lor în creștere, ei se pot juca cu fiecare lucru mic și pot vedea specialul în toate. Desigur, îi sprijinim și în crearea unui loc cu adevărat atractiv pentru ei în grădină.

Ne putem face propriul grătar și bar și putem avea un loc minunat pentru a petrece momente memorabile alături de prietenii tăi. O grădină nu este o grădină fără apă. Fie că este vorba de un iaz de grădină, fie de o piscină sau chiar de o piscină unde puteți face o baie de răcire.

Alături de potecile și căile de grădină, gardul este important, care servește pentru a exclude ochii curioși. Poate fi făcut chiar din plante perene. Căile și gardurile sunt, de asemenea, potrivite pentru separarea fiecărei caracteristici de grădină, în special atunci când sunt flancate de un pat de flori.

Desigur, am menționat aici doar cele mai importante caracteristici ale grădinii. Pe baza acestora, este posibil să vă dați seama ce aveți nevoie. Nu este necesar, sau chiar norocos, să concentrezi toate funcțiile într-o singură grădină. Alegeți doar dimensiunea grădinii și portofelul. Mai degrabă mai puțin sofisticat decât o grădină aglomerată, depresivă.